Spectacolul Fringe s-a terminat


Fringe

Serialul meu preferatul la ora actuală, s-a încheiat. Un serial despre o divizie secretă a FBI-ului care are sarcina să investigheze cazurile paranormale care implică tehnologie dincolo de SF, călătorii interdimensionale și multe altele. Serialul este produs de Warner Bros și prezintă viața cercetătorului știintific Walter Bishop, interpretat de nimeni altul John Noble, (după părerea mea cel mai bun din tot acest serial, e demențial omu’!) , fiul său Peter Bishop, interpretat de Joshua Jakson, și o femeie, agent FBI, Olivia Duhnam (interpretata de frumoasa Anna Torv

Nu sunt singurul ce s-a îndrăgostit de acest serial, am auzit vorbindu-se de serial în multe locuri:  pe stradă, la facultate, în metrou, în baruri, peste tot.

Ce mi-a facut acest serial?

M-a ținut cu sufletul la gură după fiecare episod, mi-a stârnit emoție la fiecare îmbrățisare a personajelor, mi-a explicat câteva lucruri științifice la câteva idei ce s-au dezbătut în film ( de ce în instalația pentru pomul de crăciun există culorile verde și albastru, de ce face zgomot un transformator electric, cum sunt creați virusii în laborator etc) , întreg serialul este un amestec de nebunie, conspirații, semne de întrebare și crime macabre.

De ce trebuie să te uiți la acest serial?

Pentru că este un serial ieșit din tipare și care îți pune încontinuu rotițele în mișcare.

Mai multe detalii găsești aici fringe

Advertisements

One thought on “Spectacolul Fringe s-a terminat

  1. Pingback: 24601 | Prin zonă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s