Sunt un obsedat, am o pasiune


Pasiunea mea este o dragoste la prima vedere, crede-mă când îți spun asta! E de ajuns să-i remarci formele și îți provoacă un fior de maximă plăcere. Fiecare curbă a corpului ei te face să-ți imaginezi ce-ai simți dacă ai atinge-o. Trebuie neapărat să te apropii de ea să o auzi cum toarce. E o felină!. E toată îmbrăcată într-un roșu pasional, n-ai cum să-i reziști. Vrei din tot dinadinsul să te apropii, să o poți studia  mai în amănunt. Deja îți imaginezi cum te-ai vedea cu ea. Ce ți-ar putea  oferi, ce senzații de nedescris în cuvinte, ce adrenalină cum numai ea poate să-ți ofere.

E de ajuns să o atingi ușor pentru a-ți da seama că este de-o finețe rară, te gândești cum o să strălucești cu ea în lumina reflectoarelor și îți place la nebunie.

E un obsedat! Acestea sunt cuvintele tale când mi-ai citit numai prima parte a textului.

Cum aș putea să nu fac o pasiunea pentru așa ceva?

La final o să-mi dai dreptate!

Un Ferrari cu motor V12 de 6,3l ce produce nu mai puțin de 730 cai putere, o mașină ce prinde 100 de km/h în 3.1 secunde și ajunge la 340 km/h poate că pentru tine nu-i de ajuns. Imaginează-ți cum în 1…2…3  secunde ai deja 100 de km. Inima îți bate nebunește, adrenalina îți este pompată prin vene, ai ochii mari și încă mai vrei senzații și ea nu te refuză.

Continui să te uiți la ea si n-ai cum să nu ramai impresionat, descoperi la fiecare privire ce i-o arunci ceva nou, o redescoperi în fiecare zi.  Ai vrea să nu mai plece, îți dorești să faci un legământ pe viață cu ea. Îți tresare inima când auzi motorul, te înfioară cu fiecare turație.

Privește! Te declar fară de pasiune dacă nu te îndrăgostești de ea!

Articole similare: Pasiunea i-a dat aripi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s